아.. 원문 짱 길어.
대충 해석 감.
All these wildlife photographs were taken
under controlled conditions by 32-year-old British photographer
Jonathan Griffiths who lives in Montana, USA.
미쿸 몬타나에 살고 있는 영국 출신의 32살 사진가 조나단 그리피스 이야기임.
Griffiths held his camera just inches away from
tigers, leopards, bears and cougars to get the close-up shots.
He could endure bitter -40 degree Celsius temperatures,
as he gained the trust of each animal over two to three days attracting them with chicken meat.
영하 40도를 넘나드는 혹한에서 야생의 호랑이, 표범, 곰 등을 근접 사진으로 찍는데,
닭고기 한조각 놓고 2~3일을 기다리던 적도 잇뜸.
Mr. Risky got a camera 2 years ago as his birthday present from his fiancee.
She wanted him to take pictures of their newborn son.
But, after visiting a local zoo,
Jonathan became certain that he wanted to photograph powerful predators in the wild.
So he went to America and stayed in a lodge by a wildlife reserve.
Waking up at 5.30 a.m. every day, he would take his pictures.
He admitted that this was a big adrenaline rush,
being so close to animals that he could see the drool dripping on to their jaws.
아.. 존내 길어..
미스터 리스키(위험한 아자씨)는 2년 전 생일 선물로 아내에게서 카메라를 받게 됐는데
아내는 새로 태어날 아기를 찍어주길 바랬지만
이 아자씨가 동물원에 가서 봐쑈던 야수들에 삘이 꽂혀서
야예 야생으루 찍으러 가기로 함.
야수들의 피를 뚝뚝 흘리는 턱주가리들이 코 앞에 있을때 아드레날린이 분비됐다고 하니 뭐..
암튼 좀 짱 아저씨.
He carried on his project for 15 months.
Luckily, he and his camera have survived this challenge.
15개월간 아자씨두 카메라두 무사히 도전 왈료.
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